Šifra
A18296

Šota Lithuanian Peat, 250l

Šota je naravni material, to je delno kompostiran šotni mah. Šota se je razvila v tisočih letih in sicer kot rezultat kompostiranja šotnega mahu v razmerah brez kisika v močvirju. Šota vpije vodo kot ...
19,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Šota je naravni material, to je delno kompostiran šotni mah. Šota se je razvila v tisočih letih in sicer kot rezultat kompostiranja šotnega mahu v razmerah brez kisika v močvirju. Šota vpije vodo kot goba. Sama šota nima hranilne vrednosti za rastline, ima pa odlično lastnost, da zadržuje vodo in gnojila ter ju postopoma sprošča. Šota ima certifikat o skladnosti za uporabo v ekološki pridelavi. 

Uporablja se za obogatitev vseh vrst talnih površin, posebej za rastline, ki potrebujejo kislo zemljo.

 

Tehnične podrobnosti
Primerno za ekološko pridelavoDa
Pakiranje250 l
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.