Šifra
A29082

Semenski krompir Rudolph A 35/55mm, 10kg

Semenski krompir Rudolph je srednje pozna sorta krompirja s temno rdečo barvo kožice in belo barvo mesa. Gomolji so veliki, izenačeni, okroglo ovalni, z rahlimi očesci. Sorta Rudol...
19,94 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Semenski krompir Rudolph je srednje pozna sorta krompirja s temno rdečo barvo kožice in belo barvo mesa. Gomolji so veliki, izenačeni, okroglo ovalni, z rahlimi očesci. Sorta Rudolph dobro prenaša klimatske neugodnosti in ni občutljiva, zato gomolji ne pokajo in stresi ne povzročajo sekundarne rasti. Ob gnojenju naj bo odmerek dušika manjši, priporoča se nekaj več kalija. Tudi v slabših rastnih pogojih daje izjemno visoke pridelke. Sorta Rudolph se odlično skladišči, vse do spomladanske porabe.

Krompir Rudolph je vsestransko uporabna in odlična jedilna sorta.

Pakiranje 10kg v vreči. Stopnja A. Kalibraža 35/55mm.

 

Tehnične podrobnosti
Namenza zelenjavo
Pakiranje10 KG
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.