Šifra
A01503

Semenski krompir Kresnik A 35/50mm, 5kg

Semenski krompir Kresnik je zelo zgodnja sorta krompirja z rumeno barvo kožice in belo barvo mesa. Gomolji so številni, majhni, zaviti ter izrazito podolgovate oblike, z zelo plitv...
14,75 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Semenski krompir Kresnik je zelo zgodnja sorta krompirja z rumeno barvo kožice in belo barvo mesa. Gomolji so številni, majhni, zaviti ter izrazito podolgovate oblike, z zelo plitvimi očesci. Zaradi specifične oblike in občutljivosti na mehanske poškodbe priporočamo ročni izkop.

Sorta Kresnik je kifeljčar za zgodnjo pridelavo na vrtovih. Je zelo kakovostna jedilna sorta za svežo porabo in pripravo okusnega mladega krompirja. Je tradicionalna slovenska sorta, izredno cenjena, še posebno za mlad pečen krompir.

Pakiranje 5kg v vreči. Stopnja A. Kalibraža 35/50mm.

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Namenza zelenjavo
Pakiranje5 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.