Šifra
862280

Semena travne mešanice Opatija, 1kg

Travna mešanica Opatija je namenjena za ozelenjevanje vrtov in parkov, ki so ves dan obsijani s soncem. Zaradi posebne sestave je travna ruša prilagojena na sušne razmere. Raste zelo počasi in zato po...
11,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Travna mešanica Opatija je namenjena za ozelenjevanje vrtov in parkov, ki so ves dan obsijani s soncem. Zaradi posebne sestave je travna ruša prilagojena na sušne razmere. Raste zelo počasi in zato potrebuje tudi najmanj košnje. Rastline oblikujejo močnejši koreninski sistem, kar vpliva na dobro rast, odpornost in trpežnost. Ob redni in pravilni negi nam mešanica Opatija zagotavlja lepo in trpežno trato več let.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza trato
Pakiranje1 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.