Šifra
856539

Seme suha roža

Seme suhe rože kali 14 do 20 dni. Izberemo sončno mesto in lahka ter hranljiva tla. Primerna je za gredice, najlepša pa je v suhih šopkih. Na pol razcvetele cvetove režemo opoldne in jih v senci ...
0,87 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Seme suhe rože kali 14 do 20 dni. Izberemo sončno mesto in lahka ter hranljiva tla. Primerna je za gredice, najlepša pa je v suhih šopkih. Na pol razcvetele cvetove režemo opoldne in jih v senci s cvetom navzdol sušimo.

Blagovna znamka Semenarna Ljubljana. Pakiranje standardna semenska vrečka.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza rože
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.