Šifra
856842

Seme rukola

Seme rukole kali 6 do 8 dni. Rukolo sejemo od aprila do avgusta, tako da imamo od pomladi do jeseni na voljo sveže, okusne lističe. Rukola zraste do 40 cm visoko. Liste vedno znova režemo. Je aro...
0,87 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Seme rukole kali 6 do 8 dni. Rukolo sejemo od aprila do avgusta, tako da imamo od pomladi do jeseni na voljo sveže, okusne lističe. Rukola zraste do 40 cm visoko. Liste vedno znova režemo. Je aromatična rastlina posebnega okusa, ki je primerna za različne solate in priloge.

Blagovna znamka Semenarna Ljubljana. Pakiranje standardna semenska vrečka.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza zelenjavo
BIONe
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.