Šifra
A105807

Seme profi paradižnik sweet milion (češnjevec) F1

PROFI linija vsebuje izbrana hibridna semena iz profesionalnega segmenta v malih pakiranjih. Paradižnik je primeren za pridelavo na prostem in pokritih prostorih. Visok (indeterminanten) hibrid češnj...
2,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

PROFI linija vsebuje izbrana hibridna semena iz profesionalnega
segmenta v malih pakiranjih.

Paradižnik je primeren za pridelavo na prostem in pokritih prostorih. Visok (indeterminanten) hibrid češnjevega paradižnika z okroglimi plodovi teže 15–20 g.
Vrečka vsebuje okoli 20 semen.
Priporočila:

  • Setev: marec–april.
  • Čas presajanja: maj–junij.
  • Sadilna razdalja: 50×100 cm.
  • Čas pobiranja pridelka: julij–oktober.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza zelenjavo
Blagovna znamkaSemenarna
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.