Šifra
856840

Seme kumare Darina F1

Seme kumare Darina F1 kali 10 do 14 dni. Zgoden in roden hibrid je odporen na bolezni. Zahteva veliko toplote, zatišje, vode in hlevskega gnoja. Veliki temnozeleni gladki plodovi ne pogrenijo in so od...
0,87 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Seme kumare Darina F1 kali 10 do 14 dni. Zgoden in roden hibrid je odporen na bolezni. Zahteva veliko toplote, zatišje, vode in hlevskega gnoja. Veliki temnozeleni gladki plodovi ne pogrenijo in so odličnega okusa, uporabljajo se predvsem za solate. Vzgajamo jih ob opori na prostem, pod tunelom ali v rastlinjaku.

Blagovna znamka Semenarna Ljubljana. Pakiranje standardna semenska vrečka.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza zelenjavo
BIONe
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.