Šifra
856819

Seme korenček Flakkee 2

Seme korenčka Flakkee kali 20 do 30 dni. Za dobro rast potrebuje humozna, globoka, rahla ter vlažna tla. Je pozna sorta, ki dozori v 130 dneh. Veliki, 24 do 28 cm, rdeči koren...
0,87 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Seme korenčka Flakkee kali 20 do 30 dni. Za dobro rast potrebuje humozna, globoka, rahla ter vlažna tla. Je pozna sorta, ki dozori v 130 dneh. Veliki, 24 do 28 cm, rdeči koreni se odlično skladiščijo. Raste naj v mešanem posevku s čebulo, ker se med seboj varujeta pred škodljivci. Korenček vsebuje veliko rastlinskega barvila beta karotin in selena.

Blagovna znamka Semenarna Ljubljana. Pakiranje standardna semenska vrečka.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza zelenjavo
BIONe
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.