Šifra
856911

Seme fižol Ptujski maslenec 80g

Zelo pozen, visok fižol z rumenimi ploščatimi stroki. Slovenska avtohtona sorta in je zelo okusen. Seme kali 8-10 dni, zori pozno. Zelo dolgi, široki in mesnati rumeni stroki, bujne rasti. Stroki...
3,59 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Zelo pozen, visok fižol z rumenimi ploščatimi stroki. Slovenska avtohtona sorta in je zelo okusen. Seme kali 8-10 dni, zori pozno. Zelo dolgi, široki in mesnati rumeni stroki, bujne rasti. Stroki so primerni za solate in omake.

Blagovna znamka:Semenarna Ljubljana. Količina: 80 g.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza zelenjavo
Primerno za ekološko pridelavoNe
Pakiranje80 g
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.