Šifra
856846

Seme Astra pajkovka

Seme aste pajkovke kali 7 do 14 dni. Nezahtevna cvetlica za sončne lege lahko raste v povsem navadnih vrtnih tleh. Z dolgim in bogatim cvetenjem v različnih barvah lepša gredice. Odlična je ...
0,87 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Seme aste pajkovke kali 7 do 14 dni. Nezahtevna cvetlica za sončne lege lahko raste v povsem navadnih vrtnih tleh. Z dolgim in bogatim cvetenjem v različnih barvah lepša gredice. Odlična je tudi za rez. Za boljšo rast jih škropimo s preslično brozgo.

Blagovna znamka Semenarna Ljubljana. Pakiranje standardna semenska vrečka.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza rože
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.