Šifra
A35335

Schimmel odstranjevalec plesni brez klora 750 ml

Schimmel X – AMAL odstranjevalec plesni brez vsebnosti klora in neprijetnega vonja. Transparentna zaščitna impregnacija, brez neprijetnega vonja, za površine, ki so nagnjene k nastanku plesni. Na...
11,76 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Schimmel X – AMAL odstranjevalec plesni brez vsebnosti klora in neprijetnega vonja. Transparentna zaščitna impregnacija, brez neprijetnega vonja, za površine, ki so nagnjene k nastanku plesni. Nastali filmski sloj deluje preventivno proti plesni in zmanjšuje sprejem vlage.

Lastnsoti:

  • z aktivno vsebnostjo kisika,
  • nevtralen vonj,
  • posebej primeren za bivalne in spalne prostore ter otroške sobe.

Področje uporabe: Brez klora in neprijetnega vonja, zato je še posebej priporočljiv za spalne prostore, otroške sobe, kuhinje, bivalne prostore itd. Uporaben je tudi na tapetah, ometu, lesu, kamnu, keramiki, umetnih masah itd.

 

Tehnične podrobnosti
Kategorijaostalo
Barvaprozorna
Vrsta čistilakemični dodatki
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.