SAM ZORA Mengeš

Odpiralni časi

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

Kontakt

Gorenjska cesta 11, 1234 Mengeš

Trgovina SAM Zora Mengeš je eden največjih centrov za strehe v Sloveniji v katerem boste našli vse izdelke za področje krovstva in kleparstva. Nudimo vam široko izbiro strešnih kritin priznanih proizvajalcev, strešna okna, materiale za izolacijo in hidroizolacijo strehe, strešne obrobe ter pločevino za strehe (baker, aluminij, pocinkana pločevina, inox pločevina, titancinkova pločevina ...)

Poleg širokega nabora pločevine imamo v našem prodajnem centru na zalogi tudi pestro ponudbo žlebov ter ostalih krovskih in kleparskih izdelkov kot so cevi, zaključki, kotlički, kolena, snegolovi, objemke, kljuke in podobno. Ti so na voljo v različnih materialih, barvah, velikostih in oblikah, pri izbiri pa vam bodo svetovali naši izkušeni prodajalci.

Da bodo vsa krovsko-kleparska opravila potekala varno in nemoteno, vas v naši trgovini oskrbimo z vsem potrebnim ročnim orodjem in zaščitnimi sredstvi, SAMovi prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci pa vam bodo z veseljem svetovali pri krovskih in kleparskih storitvah.

V prodajnem centru SAM Zora Mengeš nudimo tudi možnost izdelave izdelkov na krivilnih strojih.