SAM Trbovlje

Odpiralni časi

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

Kontakt

Nasipi 6 a, 1420 Trbovlje

Za kvalitetno bivalno okolje so pri gradnji hiše ali stanovanja potrebni vrhunski materiali in kakovostna izvedba del. Da ohranimo kvaliteto bivanja, da nas hiša pozimi greje in poleti hladi ter nam nudi udobje, ki ga želimo, pa je potrebno nenehno vzdrževanje. V vsakem letnem času moramo zato hiši in njeni okolici posvetiti pozornost z obnovo in sanacijo. Za vse to in še več smo vam že več kot 10 let na voljo v prodajnem centru SAM Trbovlje, da pa bi bilo nakupovanje še prijetnejše in naše usluge še učinkovitejše smo leta 2007 za vas odprli nov, sodoben prodajni center v obrtno industrijski coni Nasipi. Tam vam ponujamo pestro ponudbo kvalitetnega gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva in izdelkov za vrt.

Da bo hiša topla in energijsko varčna vam naši izkušeni prodajalci svetujejo pri izbiri izolacijskih materialov. Da bodo vaši prostori napolnjeni z naravno svetlobo, vam pomagajo pri izbiri oken in svetlobnih lin. Da si lahko sredi dneva pričarate noč, lahko izbirate med raznoterimi senčili za strešna okna. Pomagamo vam, da si izberete kopalnico, o kakršni že dolgo sanjate. Za lažjo predstavo o podobi vaše bodoče kopalnice, pa se lahko odločite za računalniški 3D izris.

Ne le hiša, tudi njena okolica je v vsakem letnem času potrebna vaše pozornosti. V času spomladanskega prebujanja vrta vam v prodajnem centru SAM ponujamo vrtno orodje, kosilnice, zalivalnike, korita, sadike in lončnice. Za uživanje v poletnem soncu imamo za vas sodobno in tradicionalno vrtno pohištvo. Za jesenska vrtna opravila vas v SAMu čaka pestra ponudba škarij za obrezovanje drevja in žive meje, sesalnikov za listje ter grabelj, tako za vas kot za vaše najmlajše. Še preden pa vam zima pobeli dvorišče, nas obiščite in si izberite lopato za sneg ali frezo nalašč za vaše potrebe. Vse SAM', da boste uživali v svojem domu in na vrtu!