SAM Ormož

Odpiralni časi

ponedeljek-petek: 7.00 - 17.00
sobota: 7.00 - 12.00

Kontakt

Hardek 44b, 2270 Ormož

Prodajni center SAM Ormož je najmanjša izmed SAMovih trgovin, a navkljub temu lahko v njej najdete vse, da si ustvarite in uredite kakovosten bivalni prostor. V lepo urejenih in preglednih prodajnih prostorih, ki smo jih za vas odprli leta 2013, boste našli kvalitetno ponudbo gradbenega materiala, orodja, keramike in kopalniške opreme, talnih oblog in raznotere izdelke za gradnjo, obnovo in sanacijo doma. Ekipa šestih lokalnih strokovnjakov, zaradi katerih se boste radi vrnili, vam bo svetovala, vas navdušila nad možnostjo obnove hiše ali pa kar gradnjo nove. Sanjarite o zidanici v bližini vašega doma? Naši prodajalci vam bodo pomagali pri izbiri najboljšega gradbenega materiala in vam bodo ponudili vse od zidakov, po meri krivljenega armaturnega železa, toplotne izolacije, strešne kritine, vodovodnih in elektroinštalacij, do fasadnih in zidnih barv.

Se odločate za zamenjavo strehe in energijsko sanacijo ostrešja z zamenjavo izolacije in sekundarne kritine? Vam v prostorih nagaja vlaga? Vam okna slabo tesnijo? Si želite podometni splakovalnik in v kopalnici pogrešate bide? Si v dnevni sobi želite novih talnih oblog in sanjarite o kvalitetnem parketu? Vaša svetila ne razsvetlijo prostora po vaših pričakovanjih in si želite nova, modernejša, morda v LED tehnologiji? V SAMu vam lahko pomagamo, da obnovite vaš dom in si ustvarite popolno bivalno okolje.

Ker se vedno prilagajamo trgu, željam kupcev in povpraševanju smo za vaš vinorodni okoliš pripravili tudi orodje in pripomočke za vinogradništvo. Na našem vrtnem oddelku najdete vse za vrtnarjenje in urejanje vrta: motike, grablje, sadike, lončnice, cvetlična korita, zemljo, lubje, gnojila, kosilnice, zalivalnike trave, škarje za živo mejo, lestve, pa tudi vrtne okrasne izdelke, ograje in vrtno pohištvo. Če gradite, obnavljate ali sanirate svoj dom, vam v SAMu z veseljem svetujemo, da boste našli tisto, kar ste iskali in vam obljubljamo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.