SAM Nazarje

Odpiralni časi

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

Kontakt

Lesarska cesta 2, 3331 Nazarje

Ste se naveličali kadi in želite tuš kabino? Želite novo barvo v vašem domu? Menjate streho ali vam manjkajo le snegolovi? Se vam je pokvaril splakovalnik ali pa vam pušča pipa? Potrebujete kvalitetnejšo izolacijo ali novo fasado? Vam je zmanjkalo vijakov, lepila ali tesnilne mase? Morate obrezati drevje in potrebujete lestev ter škarje za veje? Sanjarite o samohodni kosilnici in novem zalivalniku trave? Sestavljate pohištvo pa vam manjka dober akumulatorski vijačnik ali izvijač?

Želite nove talne obloge, parket, laminat, vinil ali keramiko? Obnavljate mansardo in potrebujete suhomontažne plošče in profile ter strešna okna? Ste se končno odločili, da uredite dvorišče in iščete tlakovce, granitne kocke ali prane plošče? Bi radi uredili nasad vrtnic z lubjem ali okrasnimi sekanci? Bi na stene vašega domovanja radi obesili sliko pa nimate pravega orodja in pritrdil? Gradite ali obnavljate hišo, vikend ali stanovanje? Za vse to in še več smo vam v prodajnem centru SAM Nazarje na voljo že od leta 2001; novi, sodobni prostori prodajnega centra, v katerih se nahajamo od leta 2008, pa vam omogočajo lep pregled nad izdelki in hiter nakup, kadar si to želite.

Naši prijazni in strokovni svetovalci vam bodo olajšali izbiro in skrajšali čas, ki ga potrebujete za pomembne odločitve. SAMu se najde vse za gradnjo, obnovo in vzdrževanje svojega doma.