SAM Ljubljana

Odpiralni časi

ponedeljek-petek: 8.00 - 18.00
sobota: 8.00 - 12.00

Kontakt

Gosposvetska cesta 12, 1000 Ljubljana

V mestna središča želimo vrniti vijake, orodje, žarnice in grablje, zato smo v centru prestolnice odprli majhno, a s tehničnim blagom dobro založeno trgovino. Zdaj vam ne bo več treba po vsako pločevinko barve, čopič, elektirčni razdelilec, novo tuš ročko ali žarnico v velike trgovkske centre na obrobju mesta, marveč se boste lahkona poti iz službe ali tržnice ustavili v trgovini SAM, kjer vam bodo prijazni in tehnično dobro podkovani prodajalci z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri.

V tehnični trgovini SAM v centru Ljubljane boste našli več kot 400 različnih vijakov, električno in ročno orodje, zidne barve ter barve za les in kovino, lazure, premaze, čopiče in valjčke, elektro material kot so svetila, žarnice, kable in vodnike, stikala in podaljške, vodovodni material kot so armature in ventili, orodje ter pripomočke za vrt in še mnogo več.

Prodajni program bomo nenehno prilagajali željam in potrebam kupcev in tako poskbeli, da boste imeli vse potrebno za obnovo in vzdrževanje doma na dosegu roke.