SAM Latkova vas

Odpiralni časi

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

Kontakt

Latkova vas 84, 3312 Prebold

V prodajnem centru SAM Latkova vas že od leta 1995 svojim kupcem nudimo vse potrebno za gradnjo, obnovo in ureditev doma:

  • kakovostne gradbene materiale: zidake, strešno kritino, izolacijski material, stavbno pohištvo, kamine in radiatorje,
  • v mešalnici zmešamo odtenek zidne ali fasadne barve po vašem okusu,
  • ponujamo pester izbor stropnih, vgradnih, namiznih in stoječih svetil,
  • za urejeno okolica vašega doma pa vam nudimo raznoliko ponudbo tlakovcev, pranih plošč, kamnitih stopnic, okenskih polic, okrasnih betonskih in glinenih izdelkov ter vse za vrt.

Dan se po jutru pozna in tega običajno začnemo v kopalnici, zato je pomembno, da je ta opremljena po vašem okusu. Da bi vam olajšali izbiro in načrtovanje, smo vam v Salonu keramike v drugem nadstropju trgovine razstavili različne postavitve kopalnic in na ogled postavili številne vzorce keramičnih ploščic, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva in dodatkov. Skupaj z našimi izkušenimi svetovalci si s pomočjo računalniškega 3D izrisa oblikujete kopalnico po svoji meri, priporočimo pa vam lahko tudi ustrezne strokovnjake, ki na domu opravijo izmero, vam po ogledu dodatno svetujejo ter kvalitetno izvedejo vsa pripravljalna in inštalacijska dela ter keramiko položijo v skladu s standardi stroke.

Dom potrebuje nenehno vzdrževanje, obnovo in sanacijo. Naj gre za izboljšavo toplotne izolacije, obnovo vodovodnih inštalacij, sanacijo dimnika ali menjavo strehe, za vsa dela v hiši ali stanovanju vam v SAMu ponujamo najsodobnejše in najkvalitetnejše materiale po ugodnih cenah. Da bo v vašem domu v vsakem letnem času prijetno, ga gradite in vzdržujte z našo pomočjo. SAM' da bo lepo!