SAM Jarše

Odpiralni časi

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

Kontakt

Preserska cesta 1, Zg. Jarše, 1235 Radomlje

Prodajni center SAM Jarše je naša največja poslovna enota, njegove prodajne površine se razprostirajo na 3.000 m2, zaposlenih pa imamo kar 41 ljudi z različnimi znanji, ki vam v vsakem trenutku z veseljem svetujejo. Vsi smo že kdaj doživeli, da smo ob obisku trgovine želeli strokoven nasvet in vljuden pristop, pa smo bili razočarani, bodisi zato, ker nikakor nismo našli prodajnega svetovalca ali zato, ker le ta ni z veseljem opravljal svojega dela. Pri nas številčnost trgovcev, komercialistov, skladiščnikov in vseh zaposlenih v podpornih službah, omogoča ustrezno pozornost do strank, njihova strokovna podkovanost in prijaznost pa je tisto, kar nas razlikuje od konkurence in na čemer gradimo vse od samega začetka v letu 1991.

Za gradnjo vam v SAMovem sodobnem prodajnem centru ponujamo vse, od zidakov, strešne kritine, izolacijskih materialov, fasad in ometov do vodovodnih in elektroinštalacij, orodja, barv ter izdelkov za ureditev vrta in okolice. Za lažje in kvalitetno oblikovanje interierja, smo za vas postavili čudovito Galerijo kopalnic in lesa, kjer si na 1.000 m2 lahko ogledate razstavljene različne postavitve kopalnic z vso kopalniško opremo. Izbirate lahko med široko paleto keramičnih ploščic, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva in dodatkov. Poleg keramike vam v Galeriji kopalnic in lesa ponujamo tudi pester izbor talnih oblog, kot so gotovi parketi, laminati in vedno bolj priljubljeni vinili. Pri izbiri vam bodo z veseljem pomagali naši izkušeni prodajalci in strokovnjaki, med katerimi je tudi univerzitetni diplomirani arhitekt. Po želji vam lahko ustvarimo tudi 3D izris kopalnice, kar vam bo pomagalo pri vizualizaciji in vam olajšalo izbiro.

Stavbno pohištvo je prva oprema doma, je njegov prvi okras, najsi želite moderna ali tradicionalna okna, vrata in stopnice, vam v prodajnem centru SAM Jarše nudimo kakovostno ponudbo po naročilu.
Po vaši izbiri vam na oddelku barv v eni izmed dveh mešalnic pripravimo na tisoče odtenkov barv, če pa bi stene prostora radi okrasili nekoliko drugače, se lahko odločite za nakup katere izmed čudovitih tapet.
Da bodo končani prostori zažareli v pravi luči, vam na elektro oddelku ponujamo številna svetila: stropna, stenska, vgradna, namizna, stoječa in zunanja, tako v LED tehnologiji, kot tista bolj tradicionalna.

Pri odločitvi za popravilo ali menjavo vodovodnih inštalacij vam strokovnjaka na oddelku vodovoda omogočita, da izberete pravo kombinacijo cevi, kolen in nastavkov za priklop na sodobno peč, kotel ali toplotno črpalko. Vse za boljši izkoristek energije, ki postaja vedno bolj dragocena.
Ob trgovskem centru SAM Jarše je moderno, visoko regalno skladišče v izmeri več kot 9.000m2. Prevzem blaga poteka hitro in enostavno zahvaljujoč našim skladiščnikom, ki vam bodo blago pomagali naložiti. Za dostavo težjega blaga pa uporabljamo vozni park lastnih tovornih vozil, s katerimi na željo strank blago dostavimo in ga s pomočjo dvigala tudi razložimo.
Zavedamo se, da je najboljša reklama za podjetje stranka, ki se vrača zaradi kakovostne ponudbe, prijazne postrežbe, strokovnega svetovanja in odličnega razmerja med ceno in kvaliteto. Če ste vi zadovoljni, smo zadovoljni tudi mi, zato delamo SAM' za vas!