Šifra
882669

Sadolin Hardwood olje za les, brezbarvno, 0.75l

Posebej priporočljivo je za nego in ohranjanje vrtnega pohištva iz tropskega trdega lesa (npr. tikovine), lahko pa ga nanesemo tudi na mehki les. Je vodoodbojen in prodira globoko v les ter nudi ...
7,65 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Posebej priporočljivo je za nego in ohranjanje vrtnega pohištva iz tropskega trdega lesa (npr. tikovine), lahko pa ga nanesemo tudi na mehki les. Je vodoodbojen in prodira globoko v les ter nudi popolno zaščito pred škodljivimi vremenskimi vplivi. Poudarja naravno lepoto lesa in ga trajno ščiti pred soncem in dežjem. Enostaven za uporabo.

Tehnične podrobnosti
Namen uporabeza les
Uporabazunanja
Barvaprozorna
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.