Šifra
A19981

Rolo iz bambusa 90x180cm

Rolo iz bambusovih palic debeline 4/5 mm, ki so povezane z močno najlonsko vrvico ter z mehanizmom za navijanje in odvijanje. Uporabno kot žaluzija na oknih, terasah kot zaščita pred soncem ter vetrom...
8,10 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Rolo iz bambusovih palic debeline 4/5 mm, ki so povezane z močno najlonsko vrvico ter z mehanizmom za navijanje in odvijanje. Uporabno kot žaluzija na oknih, terasah kot zaščita pred soncem ter vetrom. Velikost 90 x 180 cm.

 

Tehnične podrobnosti
Kategorijeostalo
Mere90x180 cm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.