Šifra
A22678

Ročni mešalnik POWX084

Mešalnik gradbenih materialov in barve POWX084 je odlična dobava za mešanje vseh vrst barv, malte, betona, ometa… brez napora. Mešalnik Powerplus ima 2 hitrostni funkciji, od 180 do 460 in 300 do...
109,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Mešalnik gradbenih materialov in barve POWX084 je odlična dobava za mešanje vseh vrst barv, malte, betona, ometa… brez napora. Mešalnik Powerplus ima 2 hitrostni funkciji, od 180 do 460 in 300 do 700min-1, in omogoča stalen nadzor hitrosti s kolesom blizu mehkega ročaja. Omogoča izbiro prave hitrosti glede na material, ki ga želite mešati. 1600 W motor z mehkim zagonom zagotavlja hitro in zmogljivo delo mešanja brez brizganja. Stikalo za izklop je mogoče zakleniti, tako da lahko mešalnik prosto uporablja. 600 mm mešalo za mešanje s premerom 160 mm je vključeno brez dodatnih stroškov. Powerplus je opremljen tudi s 3 m kablom.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPower Plus
Napajanjeomrežje
VpetjeM14
Blagovna znamkaPower Plus
Teža7,97
Dolžina kabla3 m
Poraba (W)1600
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.