Šifra
A47531

Refug 2K v kartuši, bitumenska masa, 380ml

Refug 2K je visokokvalitetna elastična hladna dvokomponentna zalivna masa na osnovi bitumna, ki je namenjena za enostavno trajno zalivanje fug, razpok ali manjših odprtin v asfaltu in betonu ali med n...
28,44 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Refug 2K je visokokvalitetna elastična hladna dvokomponentna zalivna masa na osnovi bitumna, ki je namenjena za enostavno trajno zalivanje fug, razpok ali manjših odprtin v asfaltu in betonu ali med njima. Pred uporabo je v tekočem stanju, ko se komponenti zmešata, pa se masa prične strjevati.

Pakirana je v kartuši, kjer se komponenti samodejno zmešata ob iztisku v mešalnem nastavku (potrebujemo posebno pištolo, namenjeno za dvokomponentne kartuše), kar omogoča natančno doziranje mase na želeno mesto.

Lastnosti:

  • dobra trajna elastičnost in plastičnost,
  • odlična obstojnost na toploti in mrazu,
  • visoka obstojnost proti staranju,
  • neobčutljivost na vremenske razmere,
  • zelo dober oprijem na asfalt in na druge trdne gradbene materiale,
  • zelo majhna površinska lepljivost,
  • ne vsebuje topil, prijazen do okolja,
  • povsem izpolnjuje zahteve za vroče zalivne mase v skladu z RVS 13.542.

Navodila za uporabo:

Idealne zunanje temperature za uporabo so med +5 in +30°C. Pri temperaturah od +2°C do +5°C je potrebno neposredno pred zalivanjem površino razpoke segreti in posušiti z vročim zrakom.

Robovi razpok v asfaltu morajo biti čisti, brez delcev in sprijete umazanije, dovolj trdni in suhi. V kolikor nanašamo na beton, moramo nanj prej nanesti predpremaz. Praviloma je potrebno razpoke pod tlakom izpihati ali pa jih obdelati z vročim zrakom. Razpoke, v katere vnašamo REFUG 2K, morajo biti široke vsaj 5 mm. Ožje je potrebno povečati – zarezati.

Po potrebi lahko prek še sveže zapolnjenih razpok potegnemo z lopatico in jih potresemo s kremenovim peskom 0,1 – 1,5 mm. S tem dosežemo hrapavost površine.

Čas strjevanja na plastično/elastično konsistenco pri 25°C je približno 1 ura.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaostalo
Kategorijaasfalt
Namen uporabeostalo
Uporabazunanja
Barvačrna
Blagovna znamkaostalo
Teža425 g
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.