Šifra
A89892

Pu pena Mitra M, 750 ml, s slamico

Pu pena Mitra ima dober oprijem na večino gradbenih materialov, kot so les, beton, plinobeton, opeka, kovina in aluminij, nima pa oprijema na polietilen, silikon in PTFE.  Uporablja se v gr...
4,96 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Pu pena Mitra ima dober oprijem na večino gradbenih materialov, kot so les, beton, plinobeton, opeka, kovina in aluminij, nima pa oprijema na polietilen, silikon in PTFE. 

Uporablja se v gradbeništvu, uporabna je tudi za toplotno izolacijo vodovodnih inštalacij 

Omogoča hitro zapolnjevanje in tesnjenje.

S slamico.

Tehnične podrobnosti
Kategorijatesnilne pene, purpeni
Namen uporabetesnenje
Količina750 ml
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.