Šifra
A44327

Powerplus POWX1170 udarno kladivo SDS s setom dlet

Električno kladivo lahko uporabite v 4 različnih načinih: kladivo, kladivo/vrtalnik, vrtanje in dleto. Preklop iz enega načina v drugega je enostaven z gumbom z varnostnim zaklepanjem. Hitrost l...
99,95 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Električno kladivo lahko uporabite v 4 različnih načinih: kladivo, kladivo/vrtalnik, vrtanje in dleto. Preklop iz enega načina v drugega je enostaven z gumbom z varnostnim zaklepanjem.

Hitrost lahko tudi sami nadzirate in nastavite od 0 do 1050min -1. Vrtalno kladivo ima dvojno nihajno palico, ki zagotavlja izjemno močno udarno energijo. Njegova moč je za 30% večja od kladiva brez tega iznajdljivega sistema. S svojimi 4900 udarci na minuto lahko brez napora vrtate beton, jeklo in les.

Globinski omejevalnik je zelo primeren za vnaprej nastavljeno vrtanje lukenj. Pomožni ročaj je mogoče vgraditi tako, da ustreza desničarjem in levičarjem. Na voljo s ključno vpenjalno ploščico SDS z adapterjem, koničastim in ravnim dletom, tremi svedri (8/10/12 x 150 mm) in pokrovčkom za prah.

Max premer svedra pri vrtanju v:

- beton 26 mm

- jeklo 13 mm

- les 40 mm

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPower Plus
Vrsta kladivavrtalno
Napajanjeomrežje
VpetjeSDS plus
Blagovna znamkaPower Plus
Teža4,8 kg
Dolžina kabla3 m
Moč udarca3 J
Premer vrtanja v les40 mm
Premer vrtanja v kovino16 mm
Premer vrtanja v beton26 mm
Tip motorjakrtačni
Število obratov/min4900
Poraba (W)748
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.