Šifra
A53066

Powerplus POWX0485 ekscentrični multi vibracijski brusilnik

Multi-brusilnik je pravi vsestranski stroj s tremi zamenljivimi osnovami za brušenje. Ne glede na to, ali želite enostavno in hitro brušenje velike površine ali potrebujete natančno brušenje na težko ...
56,97 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Multi-brusilnik je pravi vsestranski stroj s tremi zamenljivimi osnovami za brušenje. Ne glede na to, ali želite enostavno in hitro brušenje velike površine ali potrebujete natančno brušenje na težko dostopnih območjih in majhnih vogalih, se POWX0485 lahko loti tega posla.

Brusilni stroj ima okroglo, pravokotno in "likalnik" oblikovano podlago za brušenje in 12 brusnih listov, ki jih je mogoče hitro pritrditi s sistemom kavljev in zanke. Škatla za zbiranje prahu z mikrofiltrom bo zajela ves odstranjen prah in barvo, tako da boste lahko še naprej delali v čistem delovnem okolju, z visoko vidljivostjo na brusni površini.

Premer excentrične podporne plošče 125 mm, dimenzija "likalnik" podporne plošče 100 x 157 mm, dimenzija pravokotne podporne ploše 100 x 110 mm.

Priložen brusni papir:

- "likalnik" 2 x 60/120/240 G

- ekcentrični  2 x 60/120/240 G

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPower Plus
Vrsta brusilnikavibracijski
Poraba (W)260
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.