Šifra
A74222

Powerplus pihalnik, sesalnik listja POWEG9011

Zmogljiv puhalnik / sesalnik listja Power Plus z močjo 3.000 W ima tri funkcije: pihanje, sesanje in drobljenje. Zahvaljujoč izbirnemu stikalu lahko enostavno preklapljate med načinom sesanj...
39,95 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Zmogljiv puhalnik / sesalnik listja Power Plus z močjo 3.000 W ima tri funkcije: pihanje, sesanje in drobljenje. Zahvaljujoč izbirnemu stikalu lahko enostavno preklapljate med načinom sesanja in pihanja. Drobilnik melje liste v razmerju 10: 1.

Je dovolj zmogljiv, da ustvari največjo hitrost zraka 270 km/uro. Ko izberete sesanje ali drobljenje, se listi in drugi vrtni ostanki zberejo v 35 l vrečki za zbiranje, ki jo je enostavno odstraniti zahvaljujoč sistemu za hitro sproščanje.

Priložen je ramenski pas. Okrogla glava nosu z dvojno podporo kolesa zagotavlja dodatno udobje in zahteva manj truda, posledično lahko negujte tudi velike vrtove, vozišča.

Lastnosti:

  • prostornina zbiralne vreče: 35 l,
  • navjišja hitros zraka: 270 km/h,
  • nazivna moč (PN): 3000 W.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPower Plus
Vrtni strojisesalniki za listje
Pogonomrežna napetost
Blagovna znamkaPower Plus
Moč3000 W
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.