Šifra
A100530

Plavajoča posoda za klor tablete 17,8cm

Dozirna plavajča posoda Intex za enostavno doziranje klorovih ali bromovih tablet. Izdelana je iz nekorozivnega polipropilenskega materiala. Dozirni obroč omogoča enostavno in nadzorovano do...
5,50 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Dozirna plavajča posoda Intex za enostavno doziranje klorovih ali bromovih tablet. Izdelana je iz nekorozivnega polipropilenskega materiala. Dozirni obroč omogoča enostavno in nadzorovano dodajanje kemikalij. Napolnimo jo lahko do 7,6 cm

Tablete niso priložene.

Premer: 17,8 cm

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaIntex
Blagovna znamkaIntex
Premer17,8 cm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.