Šifra
A89556

Plantella organik za sadike, 1.5kg

Plantella Organik za sadike je specialno 100 % organsko gnojilo v obliki pelet za sajenje in presajanje vseh vrst sadik. Povsem ekološko dolgo delujoče organsko gnojilo, ki spodbuja razvoj k...
4,90 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Plantella Organik za sadike je specialno 100 % organsko gnojilo v obliki pelet za sajenje in presajanje vseh vrst sadik. Povsem ekološko dolgo delujoče organsko gnojilo, ki spodbuja razvoj korenin in tako sadikam omogoča enakomerno rast in zdrav razvoj. S kombinacijo organske snovi, humiskih in fulvo kislin, omogoča razvoj močnih korenin, kar je ključno za zdrav razvoj rastlin, bujno cvetenje in obilen pridelek. Plantella Organik je dovoljen za EKOLOŠKO pridelavo po Evropski regulativi ES 834/2007.

 Prednosti:

  • omogoča hitro in močno ukoreninjenje sadik,
  • aktivira mikroorganizme za tvorbo humusa v tleh,
  • hranila se sproščajo dolgotrajno in zagotavljajo enakomerno rast.

Uporaba: Plantella Organik za sadike uporabljamo pri sajenju in presajanju vrtnic in ostalih okrasnih rastlin, jagodičevja, zelenjave, okrasnega in sadnega drevja. Izkopljemo sadilno jamo in na dno nasujemo polovico priporočene količine gnojila. Sledi plast zemlje na katero postavimo sadiko. V izkopano zemljo primešamo drugo polovico gnojila in z njo zapolnimo sadilno jamo. Pazimo, da gnojila ne nasujemo neposredno h koreninam, saj jih lahko poškoduje. Zemljo ob rastlini rahlo potlačimo in zalijemo.

Čas uporabe: januar - junij, september - november.

Pakiranje: 1,5 kg.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPlantella
Namenostalo
Primerno za ekološko pridelavoDa
Blagovna znamkaPlantella
Pakiranje1,5 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.