Šifra
900987

Plantella Oraganik K, organsko gnojilo za plodovke, 7.5kg

Organsko gnojilo z dodanim kalijem za plodovke. Najboljše 100% organsko gnojilo z naravnim kalijem za boljši razvoj plodovk. Za čvrste plodove boljšega okusa. Prednosti: dolgotrajno delovanje...
12,01 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Organsko gnojilo z dodanim kalijem za plodovke. Najboljše 100% organsko gnojilo z naravnim kalijem za boljši razvoj plodovk. Za čvrste plodove boljšega okusa.

Prednosti:

  • dolgotrajno delovanje – več kot šest mesecev,
  • bogat z naravnimi viri kalija,
  • vsebuje huminske in fulvinske kisline ter za rastline potreben dušik in fosfor
  • rastlinam omogoča tvorbo čvrstih plodov polnejšega okusa,
  • posebno primerno za pridelke, ki potrebujejo veliko kalija, a malo klora.

Opis: Gnojenje s Plantella Organik K izboljša strukturo tal, kar koreninam omogoča večjo absorpcijo kisika in s tem boljšo rast rastlin. Organska masa zagotavlja boljše izkoriščanje v tleh prisotnih hranil.

Uporaba: Organsko gnojilo Plantella Organik K je v obliki pelet, ki jih preprosto potresete po površini. Priporočljivo je, da jih podkopljete v tla, saj tako spodbudite takojšnje delovanje, gnojilo hitreje pride v območje korenin, izguba hranil pa se zmanjša.

 

KULTURA KOLIČINA NA 100 m2
tobak, melona, lubenica  10 kg
kivi, trta, agrumi, paradižnik, beluši, pesa 12 kg
hruška, jablana, breskev, trta, jagode, olive, koruza 15 kg
zelenjavni vrt, cvetlični vrt 25 kg


Čas uporabe: februar - november

Pakiranje: 7,5 kg

 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPlantella
Namenza zelenjavo
Primerno za ekološko pridelavoDa
Pakiranje7,5 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.