Šifra
A38893

Gardena akumulatorske škarje za travo

Akumulatorske škarje za travo Gardena so izjemno lahke in brez kabla, saj imajo zmogljivo Li-ion baterijo. S škarjami Gardena za travo bodo robovi trate popolno oblikovani. Ergonomski ročaj omogo...
56,89 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Akumulatorske škarje za travo Gardena so izjemno lahke in brez kabla, saj imajo zmogljivo Li-ion baterijo. S škarjami Gardena za travo bodo robovi trate popolno oblikovani. Ergonomski ročaj omogoča enostavno rokovanje in vodenje tega akumulatorskega orodja. Velik varnostni gumb in stikalo zagotavljata varno delo. 

Lastnosti:

  • čas delovanja: max. 40 min,
  • moč akumulatorja: 1.5 Ah,
  • napetost akumulatorja: 3.6 V,
  • širina košnje: 8 cm,
  • teža: 0,56 kg,
  • čas polnjenja: 3.5 h,
  • tip baterije: Li-Ion.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zatravo
Pogonakumulator
Teža0.56 kg
Moč1.5 Ah
Napetost3.6 V
Čas delovanjamax 40 min
Tip baterijeLi-Ion
Širina košnje (cm)8
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.