Šifra
A107398

Otroški bazen Intex Vesela vidra, 152x56cm

Napihljiv otroški bazen z zabavnimi motivi podvodnih živali. Bazen ima široke stranske stene in mehko napihljivo dno, ki vašega otroka ščiti pred trdimi tlemi in mu nudi še dodatno...
38,50 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Napihljiv otroški bazen z zabavnimi motivi podvodnih živali. Bazen ima široke stranske stene in mehko napihljivo dno, ki vašega otroka ščiti pred trdimi tlemi in mu nudi še dodatno udobje med igro. Primeren za otroke od 6 let dalje.

Lastnosti:

  • mere: 152 x 56 cm,
  • kapaciteta vode: 510 L (pri polnitvi do višine 41 cm),
  • zunanje mere bazena (d/š/v) :191 x 178 x 61 cm,
  • primerno za: 6+.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaIntex
Blagovna znamkaIntex
Premer152 cm
Višina (cm)56
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.