Šifra
A107396

Otroški bazen Intex s senčnikom, 157x157x122cm

Pisan otroški bazen s širokimi stenami iz dveh zračnih obročev in senčnikom, ki med igro vašega otroka ščiti pred soncem. Senčnik je odstranljiv in ga je mogoče prep...
35,79 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Pisan otroški bazen s širokimi stenami iz dveh zračnih obročev in senčnikom, ki med igro vašega otroka ščiti pred soncem. Senčnik je odstranljiv in ga je mogoče preprosto ločite od bazena. Primeren za otroke od 2 let dalje.

  • Mere: 157 x 157 x 22 cm
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaIntex
Blagovna znamkaIntex
Dolžina (cm)157
Višina (cm)122
Širina (cm)157
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.