Šifra
869576

Triuso 51SA šestdelni večnamenski set žag

Večnamenska žaga z lesenim ročajem, s petimi žaginimi listi za les in kovino. Pritrditev je možna s krilnimi maticami in ploskim okroglim vijakom, kar omogoča uporabo kot ročno žago, vbodno lesno...
6,21 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Večnamenska žaga z lesenim ročajem, s petimi žaginimi listi za les in kovino. Pritrditev je možna s krilnimi maticami in ploskim okroglim vijakom, kar omogoča uporabo kot ročno žago, vbodno lesno žago, hrbtno žago, vbodno žago za kovino ali vrtnarsko žago.

 

 

Tehnične podrobnosti
Vrsta žageuniverzalna
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.