Šifra
A84386

Wolfcraft rezalnik za vinil in laminat

Rezalnik za vinil in laminat VLC 800 je vsestransko in močno orodje za vse trgovce in mojstre, ki se pogosto ukvarjajo s polaganjem laminata in vinila. Ta vsestranski rezalnik ne reže le vs...
103,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Rezalnik za vinil in laminat VLC 800 je vsestransko in močno orodje za vse trgovce in mojstre, ki se pogosto ukvarjajo s polaganjem laminata in vinila.

Ta vsestranski rezalnik ne reže le vseh standardnih laminatnih plošč do debeline 11 mm in širine 465 mm, temveč tudi izjemno priljubljene talne deske iz izjemno trpežnega vinila. Primeren je za vse tržne vinilne plošče debeline od 2 do največ 11 mm. VLC 800 enostavno reže plošče iz 100% vinila ali plošče z osnovno plastjo HDF z zvočno izolacijo.

Preprosto zožite rezalno režo z nastavljivimi rezalnimi palicami za rezanje tankega vinilnega materiala približno 2 - 5 mm. Tudi samolepilni vinil lahko s posebno prevlečeno rezilo enostavno obdelamo. Z minimalnim hrupom in prahom ter brez potrebe po moči.

Visokokakovostno, lasersko rezano, gladko rezilo ne samo, da je rezanje laminata varnejše, temveč vam zagotavlja tudi natančen, čist rezalni rob. To je predvsem posledica geometrije rezila, ki kot med rezilom in rezalno režo nastavi na najučinkovitejše razmerje. VLC 800 ima tudi držalno objemko na rezalni ročici, ki varno pritiska desko na integrirane nazobčane rezalne palice in preprečuje zdrs ali zatikanje plošče na rezilu. To je zelo koristno, zlasti pri prostih kotnih rezih od 0 ° do 180 ° brez zaustavitve ali pri neprekinjenih vzdolžnih rezih.

Na strani aluminijastega profila je omejevalnik za rezanje vinilnih trakov na širino 55 mm za vstavljanje v posebne letve. To omogoča hiter način izdelave podstavkov, ki ustrezajo talni oblogi.

Tehnični podatki

  • širina: 197 mm,
  • višina: 211 mm,
  • dolžina: 661 mm,
  • teža: 3.5 kg,
  • širina rezanja max.: 465 mm,
  • debelina laminata max.: 11 mm,
  • debelina vinila max.: 6 mm.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaWolfcraft
Blagovna znamkaWolfcraft
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.