Šifra
869626

Triuso 100HAE profesionalno ključavničarsko kladivo, 100g

TRIUSO Premium. Elektroinduktivno kladivo s kaljenim jeklom, stransko brušeno, žgano in lakirano. Udarna površina in konica sta polirani. Ima dvojno varjen ročaj iz jesenovine. Najlonski zaščitni ovoj...
10,89 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

TRIUSO Premium. Elektroinduktivno kladivo s kaljenim jeklom, stransko brušeno, žgano in lakirano. Udarna površina in konica sta polirani. Ima dvojno varjen ročaj iz jesenovine. Najlonski zaščitni ovoj ročaja je odporen proti udarcem.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Vrsta kladiva/macoleključavničarsko
Teža1000 g
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.