Šifra
A23940

Kreator KRT901103 ključavničarsko kladivo, 300g

Ključavničarsko kladivo Kreator KRT901103. Namenjeno obdelavi kovin. Kovinska glava kladiva je velikosti 20 x105 mm in teže 300 g.Ročaj kladiva je iz steklenih vlaken. Izdelek je namenjen neprofesion...
9,08 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Ključavničarsko kladivo Kreator KRT901103. Namenjeno obdelavi kovin. Kovinska glava kladiva je velikosti 20 x105 mm in teže 300 g.Ročaj kladiva je iz steklenih vlaken.

Izdelek je namenjen neprofesionalni rabi.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKreator
Vrsta kladiva/macoleključavničarsko
Teža0,44kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.