Šifra
A23939

Kreator KRT901101 ključavničarsko kladivo 100g

Ključavničarsko kladivo Kreator KRT901101. Namenjeno je obdelavi kovin. Kovinska glava kladiva je velikosti 15 x 80 mm in teže 100 g. Ročaj kladiva je iz steklenih vlaken. Izdelek je namenjen neprofes...
6,88 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Ključavničarsko kladivo Kreator KRT901101. Namenjeno je obdelavi kovin. Kovinska glava kladiva je velikosti 15 x 80 mm in teže 100 g. Ročaj kladiva je iz steklenih vlaken. Izdelek je namenjen neprofesionalni rabi.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKreator
Vrsta kladiva/macoleključavničarsko
Teža0,22kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.