Šifra
870236

Triuso RR100 mešalo za barve, 100mm

Mešalo za barve – možna vsestranska uporaba pri srednjih obremenitvah. Optimalno mešalo za domače mojstre in profesionalce. Popolno za zelo tekoče materiale, posebej za barve, lake, temeljne premaze, ...
14,14 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Mešalo za barve – možna vsestranska uporaba pri srednjih obremenitvah. Optimalno mešalo za domače mojstre in profesionalce. Popolno za zelo tekoče materiale, posebej za barve, lake, temeljne premaze, lahke kremaste omete, tekoče premaze. Mešalo ima šest kotno gred za vrtalnik.

Mere: ø 100/10-20kg.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Vpetjenavadno
Pribor za vrtalnikostalo
Premer mešala100 mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.