Šifra
869997

Triuso GBM4E sveder za navoj M4

TRIUSO Premium. Navojni sveder za kovino, DIN 352, ni primeren za nerjavno jeklo, predrezalnik, vmesni in končni rezalnik v enem. je hitrejši, vendar primeren samo za kratke navoje, ki potekajo po cel...
6,42 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

TRIUSO Premium. Navojni sveder za kovino, DIN 352, ni primeren za nerjavno jeklo, predrezalnik, vmesni in končni rezalnik v enem. je hitrejši, vendar primeren samo za kratke navoje, ki potekajo po celotni debelini obdelovanca, saj sicer ni mogoče zagotoviti zadostnega odvajanja ostružkov.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Vpetjenavadno
Pribor za vrtalniksvedri za kovino
MereM 4
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.