Šifra
882061

Triuso 562701 set 30 brusnih papirjev, fi 115mm

WELLWORK- brusni papir primeren za exscentrične brusilnike z osmimi odprtinami. V setu po 10 plošč z zrnatostjo 60/120/180. Skupaj 30 plošč. Brusni papir je primeren za orodje AEG, B&D, Bosch, DeW...
6,98 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

WELLWORK- brusni papir primeren za exscentrične brusilnike z osmimi odprtinami. V setu po 10 plošč z zrnatostjo 60/120/180. Skupaj 30 plošč. Brusni papir je primeren za orodje AEG, B&D, Bosch, DeWalt, ELU, Kress, Makita, Metabo, Skil. Material: aluminijev oksid, vezan z umetno smolo, naluknjan, ojačan s pletivom. To omogoča dolgo življenjsko dobo.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Pribor za brušenjebrusni papir
Granulacija brusnega papirjaostalo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.