Šifra
869880

Triuso 34HSSG13 trinajst delni set svedrov HSS-G, 1.5-6.5mm

TRIUSO Premium. Trinajst delni svedri za kovino, HSS-G kakovosti. Posamezen sveder je precizno brušen in iz visokozmogljivega jekla, polni material, primerern za hitro obdelavo, DIN 338. Omogoča kratk...
15,59 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

TRIUSO Premium. Trinajst delni svedri za kovino, HSS-G kakovosti. Posamezen sveder je precizno brušen in iz visokozmogljivega jekla, polni material, primerern za hitro obdelavo, DIN 338. Omogoča kratko, cilindrično rezanje v desno.

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Vpetjenavadno
Pribor za vrtalniksvedri za kovino
Premer1,5 - 6,5 mm
Tip svedraza kovino
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.