Šifra
869901

Triuso 34HSSCO6 šest delni set svedrov HSS-CO, 2-8mm

TRIUSO Premium. Set spiralnih svedrov iz visokozmogljivega jekla za hitro obdelavo, legiranega s kobaltom, DIN 338. Posamezen sveder je rrecizno brušen iz polnega materiala, kratek, cilindričen, tip ...
15,59 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

TRIUSO Premium. Set spiralnih svedrov iz visokozmogljivega jekla za hitro obdelavo, legiranega s kobaltom, DIN 338.

Posamezen sveder je rrecizno brušen iz polnega materiala, kratek, cilindričen, tip W, debelina jedra večja od običajne, s križnim brušenjem po DIN 1412C.

Primeren za vrtanje materialov, ki jih je težko obdelovati, npr. jekla, odpornega proti vročini, koroziji in kislinam, posebne litine, zvare,

krom-nikljevo jeklo ter vrste litin od 900 N/mm².

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Vpetjenavadno
Pribor za vrtalniksvedri za kovino
Premer2 - 8 mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.