Šifra
869980

Triuso 346006 vidia sveder, fi 12mmx150mm

TRIUSO Premium. Sveder za kamen, primeren za rotacijske in udarne vrtalnike, s precizno brušeno ploščo iz trde kovine 130°, izdelan s postopkom hladnega valjanja. Sveder je primeren za vrtanje v opek...
3,12 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

TRIUSO Premium. Sveder za kamen, primeren za rotacijske in udarne vrtalnike, s precizno brušeno ploščo iz trde kovine 130°, izdelan s postopkom hladnega valjanja.

Sveder je primeren za vrtanje v opeko, naravni kamen ali beton ter v zidane stene.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Vpetjenavadno
Pribor za vrtalniksvedri za kamen
Mere12 x 150 mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.