Šifra
869860

Triuso 341009 sveder za kovino HSS-G, fi 4.5mm

TRIUSO Premium. Sveder za kovino. HSS-G kakovost. Precizni spiralni sveder iz visokozmogljivega jekla za hitro obdelavo. DIN 338, precizno brušen iz polnega materiala, kratek, cilindričen, rezanje v d...
1,73 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

TRIUSO Premium. Sveder za kovino. HSS-G kakovost. Precizni spiralni sveder iz visokozmogljivega jekla za hitro obdelavo. DIN 338, precizno brušen iz polnega materiala, kratek, cilindričen, rezanje v desno.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTriuso
Vpetjenavadno
Pribor za vrtalniksvedri za kovino
Premer4,5 mm
Tip svedraza kovine
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.