Šifra
95124

Cilindrični vložek Titan 040423580, K1 35-30

Cilinder na konvencionalni ključ je odlična rešitev zaklepanja za uporabnike zaradi široke palete dimenzij, majhnih ključev z okroglo glavo in lepe površinske obdelave, primerne za vsa nova ali obstoj...
31,88 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Cilinder na konvencionalni ključ je odlična rešitev zaklepanja za uporabnike zaradi široke palete dimenzij, majhnih ključev z okroglo glavo in lepe površinske obdelave, primerne za vsa nova ali obstoječa vrata. Poleg tega je K1 cenjen tudi pri monterjih in proizvajalcih vrat, ker so pri tem cilindru prepričani, da bodo namestili testiran in certificiran izdelek, ki je trpežen in odporen. Posebni varnostni elementi v notranjosti tega cilindra (vstavki proti vrtanju v ohišju in klini proti tipanju, dodatna funkcija "kontroliranega zloma") pomagajo zaščititi vrata pred nezakonitim odpiranjem. S funkcijo dvostranskega odklepanja (N + G) je vedno mogoče odpreti vrata na eni strani, tudi če je na drugo stran vstavljen drug ključ. Možnost "na isti ključ" omogoča zmanjšanje števila ključev, ki so potrebni za odpiranje več vrat. Pozabite na težke žepe. Majhen konvencionalni ključ se prilega v vsak žep in torbico. Kakovost in trajnost potrjena s strani več neodvisnih evropskih inštitutov. Zaščita proti vrtanju in zaščita pred tipanjem prispevata k odpornosti vrat proti vlomilcem. Dodatna funkcija dvostranskega odklepanja (N + G) omogoča odpiranje vrat z ene strani, tudi če je ključ vstavljen z druge strani. Možnost sistema "na isti ključ": idealno za uporabnike, ki želijo odpreti vsa vrata samo z enim ključem. Na voljo v različnih izvedbah površinske obdelave, ki se ujemajo s sodobno opremo vrat. Dimenzije 35-30 mm.

 

Tehnične podrobnosti
Vrsta ključavnicecilindrični vložek
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.