Šifra
A97886

Vibrator betona Dingo

Vibrator betona za optimalno betoniranje in trdnost betona. Največja težava pri polaganju betona je ta, da se lahko med material naberejo zračni mehurčki. Kasneje se lahko ujet zrak razširi v razpoke,...
589,89 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Vibrator betona za optimalno betoniranje in trdnost betona. Največja težava pri polaganju betona je ta, da se lahko med material naberejo zračni mehurčki. Kasneje se lahko ujet zrak razširi v razpoke, skozi take reže kasneje uhaja vlaga. Vibrator betona uspešno odstranjuje to težavo, saj material dobro premeša, brez da bi se pri tem v sredico injektiral zrak. Na ta način boste pri delu še bolj natančni in svojim strankam zagotovili odlično opravljeno storitev. Naprava je trojno zaščitena pred prepuščanjem vlage in ima dolgo gibljivo gred. Izberite kakovosten vibrator betona, ki uničuje adhezijo med elementi betona. Hitro in učinkovito!

Set vključuje: Mehanski vibrator betona + gred + vibro igla. Dingo je v kompletu z iglo premera 38. 

Tehnični podatki:

  • moč 2300W
  • napajanje 230 V
  • teža 5,4 kg
  • frekvenca 50-60 Hz
  • dolžina gibljive gredi 4 m. 
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.