Šifra
A46420

Metabo WEV 15-125QUIC kotni brusilnik (600468000)

Najdaljša življenjska doba v ekstremnih pogojih: robusten, močan kotni brusilnik WEV 15-125QUIC z regulacijo hitrosti in največjo močjo v svojem razredu za hitro delo. Daljša življenjska doba, ve...
184,12 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Najdaljša življenjska doba v ekstremnih pogojih: robusten, močan kotni brusilnik WEV 15-125QUIC z regulacijo hitrosti in največjo močjo v svojem razredu za hitro delo. Daljša življenjska doba, večja moč: Metabo Marathon motor s patentirano zaščito pred prahom, do 20% večja možnost preobremenitve motorja in 50% več navora. Vario-Tacho-Constamatic (VTC) elektronika: brezstopenjska regulacija vrtljajev z gumbom in termično zaščito za delo z materialu primernim številom vrtljajev, ki ostanejo konstantni ne glede na obremenitev. M-Quick Metabo sistem za menjavo brusne plošče s pritiskom na gumb, brez uporabe dodatnega orodja. Zaščita plošče, odporna proti udarcem, nastavljiva brez dodatnega orodja. Stranski ročaj Metabo VibraTech (MVT) za dušenje tresljajev. Metabo S-automatic mehanska varnostna sklopka zmanjšuje možnost protipovratnih udarcev ob blokadi pribora - za največjo zaščito uporabnika in hitro delo. Zaščita pred preobremenitvijo, mehki zagon in zaščita pred nenamernim vklopom. Možnost obračanja ohišja za 90°, primerno za delo z levo roko.

"Auto-stop" karbonske ščetke za zaščito motorja.

 
Tehnični podatki:
 
  • brusne plošče Ø: 125 mm,
  • moč motorja: 1550 W,
  • izhodna moč: 940 W,
  • št. vrtljajev brez obremenitve: 2800 - 11000 /min,
  • št. vrtljajev pri obremenitvi: 11000 /min,
  • navor: 3.5 Nm,
  • navoj gredi: M 14,
  • teža brez omeržnega kabla: 2.5 kg,
  • dolžina kabla: 4 m.
 
 
Priloženo: zaščitni pokrov, spodnja prirobnica, hitro vpenjalna matica M-Quick, stranski ročaj Metabo VibraTech (MVT)

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaMetabo
Vrsta brusilnikakotni
Napajanjeomrežje
VpetjeM14
Blagovna znamkaMetabo
Premer lista125 mm
Število obratov/min2800 - 11000
Premer brusilne plošče125 mm
Poraba (W)1500
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.