Šifra
881319

Okrasni sekanci, zlato rumeni, 70l

Okrasni sekanci za ureditev gred in dekoracijo so na voljo v zlato rumeni barvi v 70 l vrečah. Okrasni sekanci so obstojni v vseh vremenskih pogojih, zadušijo in trajno preprečujejo rast plevelov, zad...
9,22 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Okrasni sekanci za ureditev gred in dekoracijo so na voljo v zlato rumeni barvi v 70 l vrečah. Okrasni sekanci so obstojni v vseh vremenskih pogojih, zadušijo in trajno preprečujejo rast plevelov, zadržujejo vlago v tleh ter preprečujejo izsuševanje in zablatenje tal. Tla ščitijo pred velikimi temperaturnimi nihanji in zadržujejo toploto v tleh.

Njihova struktura omogoča odlično prekrivanje in hkrati dobro zračenje tal. So brez vonja in pH nevtralni in zato primerni tudi za bolj občutljive rastline. Različne barve omogočajo številne možnosti oblikovanja. 70 l zadostuje za približno 1,5 m² površine. So pakirani suhi, zato ni problemov s plesnijo in razbarvanjem.

Tehnične podrobnosti
Barvarumena
Pakiranje70 l
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.