SAM se predstavi

SAM je družinsko podjetje, ki gradi na povezanosti in zaupanju vseh zaposlenih, ki s svojo prijaznostjo, strokovno podkovanostjo in ustrežljivostjo omogočajo, da se kupci vedno znova radi vračajo v trgovine SAM.

o podjetju

SAM skozi čas

 

  • 30 let delovanja
  • Več kot 200 zaposlenih
  • 10 poslovnih enot

Zanesljiv partner

Že od samih začetkov se podjetje SAM ukvarja s prodajo gradbenega materiala obrtnikom in individualnim kupcem, je pa tekom več kot dveh desetletij svojo ponudbo še razširilo in nadgradilo. Danes vam prodajni centri SAM poleg gradbenega materiala ponujajo še orodje, železnino, keramiko, vodovodni in elektromaterial, barve in fasade ter izdelke za vrt in dom.

Anton Sedeljšak

Spoštovani!

Naša družba se v tridesetih letih poslovanja nenehno spreminja in prilagaja tržnim razmeram. Na domačem trgu in v tujini si je ustvarila dober ugled s poštenostjo in zanesljivostjo do zaposlenih, poslovnih partnerjev in do lokalnih skupnosti. Trdo in pošteno delo je zasluga vseh zaposlenih, skupaj smo soustvarjali in gradili sedanjo podobo družbe Sam.

Spoštujemo sodelavce, kupce, dobavitelje in poslovne partnerje, ki sodelujejo z našo družbo. Smo dostopni, pošteni in odgovorni. Smo zanesljiv parner in dajemo samo tiste obljube, ki jih lahko izpolnimo. Zaposlene spodbujamo, da se dodatno izobražujejo in pridobivajo nova znanja za obvladovanje svojih del in nalog.

Prihodnosti se ne bojimo, dokazali smo, da skupaj zmoremo več, da smo sposobni tudi v negotovih razmerah s skupnimi močmi preživeti.

Hvala vsem, ki soustvarjate dobro ime družbe Sam, tako znotraj naše družbe kakor v odnosih s kupci, dobavitelji in drugimi v poslovnem okolju.

lastnika Anton in Milena Sedeljšak

Milena Sedeljšak

poslanstvo

Poslanstvo

S kakovostjo in odličnim svetovanjem postavljamo nove standarde poslovanja, ki temeljijo na partnerstvu med nami, kupci in dobavitelji.
vizija

Vizija

Ostati na vrhu pri prodaji izdelkov za gradnjo in obnovo in z razširjenim prodajnim programom izboljšati kakovost bivanja našim kupcem.
vrednote

Vrednote

Poštenost, pogum, spoštovanje, sodelovanje, odgovornost, svoboda delovanja, znanje.

 

Hočeš postati del naše ekipe?

Poglej si prosta delovna mesta

Zaposlitev

Proizvajalci, dobavitelji in drugi morebitni poslovni partnerji, kontaktirajte nas

Poslovni kontakti